Вести

Децембар 2022

Eagle Space Group је покренула нови пословни подухват за медијско тржиште Eagle Eye Media. Овај посао је започео пошто се извршни директор Иван Милетић Милбриџ недавно преселио у Европу, где је стекао одличну експозицију у локалним медијима у југоисточној Европи, због све већег интересовања за међународне актуелне догађаје изазване ратом у Украјини.

Рад са медијима је занимљиво и позитивно искуство, с обзиром да ово тржиште покрива публику од око 30 милиона људи у региону, уз публику дијаспоре широм света која овим програмима приступа преко друштвених медија и интернет платформи. Кроз ове ангажмане, наш извршни директор је развио одличну мрежу медијских професионалаца, стручњака и независних организација специјализованих за стратешку анализу, безбедност и дипломатију.

Сходно томе, Eagle Space Group је одлучила да покрене компанију за медијску продукцију која ће нудити уравнотежену перспективу о актуелним међународним догађањима и светским питањима локалним медијима у овом региону, док ће такође сарађивати и прикупљати вести од медија југоисточне Европе до западних медија. Радећи ово Eagle Eye Media ће доносити уравнотежене вести и приче у региону, као и вести о региону за светске медије.

Детаљи о Eagle Eye Media доступни су на нашој веб страници преко следећег линка.

Септембар 2020, Београд

Eagle Space Group je потписала уговор са Југоимпорт СДПР као њихов консултант за аустралијско тржиште који помаже у стварању и повећању њиховог присуства на аустралијском тржишту, укључујући помоћ у надметању за пројекте у оквиру Програма интегрисаних војних система (Пројекти: Ланд 159, Ланд 125 и земљиште 1508). Циљ је да се Југоимпорт СДПР и његов комерцијалном тиму за Азију и Океанију, упозна са тржишним захтевима, и да се подигне свест аустралијског Министарства одбране о Југоимпорт СДПР-у и његовим могућностима, као глобалној трговинској компанији са одбрамбеним материјалом, као и да се аустралијска индустрија укључи у глобални ланац снабдевања. .
Југоимпорт СДПР је глобална европска трговинска компанија одбрамбене индустрије специјализована за развој, производњу, одржавање и размештање одбрамбених платформи и система. .
Југоимпорт СДПР је препознат као поуздан добављач на међународном одбрамбеном тржишту са властитим интерним развојним и одбрамбеним производним програмима. Компанија се фокусира на интеграцију технологије са радном снагом како би осигурала да задовољи тренутне и будуће потребе на међународном одбрамбеном тржишту. Југоимпорт СДПР са његовим великим искуством препознаје широка мрежа глобалних партнера. .
Југоимпорт СДПР функционише на основу заједничког оквира који промовише транспарентност и поверење. Компанија такође послује складу са оквирима за управљање ризицима што важно за постизање очекиваних циљева и одрживости. Компанија пружа широк спектар производа у копненом, ваздушном, воденом, информативном и сајбер доменз, укључујући: .
 • -муницију и експлозивна средства;
 • -мало наоружање, униформе и балистичка заштита за војнике и остало особље;
 • -шири опсег борбених возила и главних борбених тенкова;
 • -артиљеријске системе, топове и ракетне системе;
 • -водне бродове и лаке патролне чамце;
 • -авионе, беспилотне летелице и друге ваздухопловне системе;
 • -електронске ратне системе;
 • -системе за управљање биткама; и
 • -друге одбрамбене производе и услуге.
Поред тога, у глобалну делатност Југоимпорт СДПР улазе следеће услуге:
 • -производња и међународна трговина одбрамбеним способностима;
 • -наука, инжењеринг и техничке услуге у области истраживања и развоја, ремонта и надоградње;
 • -образовање и обука особља за одбрану и
 • -одбрамбена сарадња у индустрији - пре свега трансфер одбрамбених технологија, капитална улагања у област одбрамбене инфраструктуре и развој и производња заједничких одбрамбених система на глобалном нивоу и одрживост.
Југоимпорт СДПР прихвата иновације као део пословних циљева и ради на унапређењу производње сложених одбрамбених система, платформи и сродне опреме. Компанија може да пружи одбрамбене производе у складу са различитим одбрамбеним стандардима, укључујући НАТО и оне који нису специфични за одбрану. То постиже комбиновањем сопствене стручности и индустријских могућности, процес укључује блиски рад са иноваторима и партнерима на међународном одбрамбеном тржишту. .
Југоимпорт СДПР се непрестано развија како би ускладио развој производа са стратешким потребама глобалних партнера у испуњавању међународних одбрамбених стандарда. То укључује избор ОЕМ-а способних да испоруче најбоље производе од пасмине за међународне купце, укључујући аустралијско Министарство одбране.
Eagle Space Group ће помагати Југоимпорт СДПР у другим пројектима набавке у Аустралији и интегрисати компанију као свог клијента у аустралијску одбрамбену индустрију.


Август 2019

Наш директор Иван Милетић Милбриџ, као председник Друштва Иво Андрић, покренуо је волонтерску иницијативу за подршку српском националном тиму за Светско првенство у минифудбалу које се одржава 2019 у Перту у Аустралији. У оквиру иницијативе СБС Радио на српском језику, дао je следећи интервју. Да бисте послушали подкаст на српском језику, кликните овде.


Март 2019

Eagle Space са поносом подржава учешће репрезентације Србије на Светском првенству у минифудбалу који се одржава 2019. у Перту у Аустралији. Више информације можете пронаћи овде.


Фебруар 2019

Продаје се резиденција бившег амбасадора Србије у Камбери. Више информација можете пронаћи овде.


31 јануар 2019

Партнер – Међународни сајам наоружања и војне опреме, одржава се на Београдском сајму сваке друге године, крајем јуна. Покровитељ манифестације је Министарство одбране Републике Србије.
Циљ манифестације је представљање наоружања и војне опреме „са свих страна света“ – сложених артиљеријских и ракетних система, савременог стрељачког наоружања и муниције, борбених оклопних возила, електронске опреме, лаких авиона, нових радара, разних тренажера, заштитине балистичке опреме, борбених патролних чамаца, итд.
Међународни сајам наоружања и војне опреме посећују бројне високе делегације из целог света, као и представници НАТО-а, Европске одбрамбене агенције и осталих међународних војно-безбедносних организација.
Датум: 25-28 јун, 2019
Место: Београд, Србија
Више информација о догађају можете пронаћи овде.11 јун 2018

Наш директор Иван Милетић Милбриџ у свом интервјуу за СБС радио говорио је о напретку у пројектима за развој заједнице које подржава Eagle Space Group. Снимак на српском језику можете преслушати овде.20. фебруар 2018

Eagle Space Group је био генерални спонзор Друштва Иво Андрића на Националном мултикултуралном фестивалу 2018, одржаном између 16. и 18. фебруара 2018. у Канбери. Фестивал је организован у центру града и представља забаван, бесплатан, породични догађај који укључује активности, представе, штандове за храну, плес и прославе.
Учесници су представили своје земље порекла и културно наслеђе. Друштво Иво Андрић је успешно представило Србију и српску културу на овом догађају, а Eagle Space Group је са поносом подржао Друштво Иво Андрић. СБС Радио програм на српском језику пренео је догађај и учешће Друштва у следећим радио емисијама: .
Срби на Националном мултикултуралном фестивалу 2018 овог викенда у Канбери
Српска заједница на Националном мултикултуралном фестивалу у Канбери
Званична страница Националног мултикултуралног фестивала овде.
Друштво Иво Андрић je објавило званични извештај о догађају .14. септембар 2017

СБС радио на српском језику снимио је интервју са директорком Школе српског језика Доситеј, гђом Маријом Ћук Милбриџ. Снимак можете преслушати овде.

23. август 2017  

Дневне новине Политика објавиле су интервју са директорком Школе српског језика Доситеј, гђом Маријом Ћук Милбриџ. Чланак можете прочитати овде.


4. април 2017  

Интернет магазин Australiаna Serba објавио је чланак о Школи српског језика Доситеј. Чланак можете прочитати овде.

9 March 2017  

Интернет магазин Australiana Serba објавио је чланак о оснивачу Еagle Space Group, господину Ивану Милбриџу. Чланак можете прочитати овде.


1. јул 2016

Eagle Space Group холдинг компанија за управљање уписана је у аустралијску базу снабдевача Austrade. Наши инострани партнери могу да нађу детаље на овом линку.

17. јун 2016

Саопштење за медије поводом 15-те годишњице функционисања Eagle Space Group.


22. мај 2016

Нови сервисни центар за клијенте у Аустралији

Eagle Space Group је отворио нови сервисни центар за клијенте у Аустралији. Циљ је да се обезбеди приступ ефикаснијем и продуктивнијем пословном окружењу нашим трговинским тимовима, као и нашим пословним партнерима. Наша нова адреса у Аустралији је:
Level 1, The Realm
18 National Circuit
Barton ACT 2600
Australia

06. септембар 2015

Покренут нови портал за резервације у Црној Гори, Београду и Србији

Eagle Space Group покренуо је нови портал за резервације путовања као алат за пружаоце туристичких услуга (агенте и велетрговце) који желе да своју понуду српских и црногорских дестинације прошире на Аустралију.
Порталу са понудом туристичких пакета за Црну Гору, Београд и Србију можете приступити на eaglespacetravel.com Пакети укључују смештај са 4 и 5 звездица, рент-а-кар, аеродромски трансфер и авио-такси услуге.
За више информација пишите нам на info@eaglespacetravel.com .

27. фебруар 2015

Представљање Миле Драгић производње у Аустралији

и Производња Миле Драгић потписали су споразум о сарадњи 27. фебруара 2015. Сврха споразума је покретање активности које воде дугорочној сарадњи и представљање бренда и производа Производње Миле Драгић аустралијском тржишту. Eagle Space Group спровео је обимно истраживање тржишта и препознао производе који би успешно могли да снабдевају одбрамбене снаге, полицију, хитне и сигурносне службе у Аустралији.

22. јун 2013.

Услед промене у управљању и реконструкцији руководства, ESG је започела процес анализе пословања са циљем да се развије и испоручи консолидовани нови пословни модел, нова пословна стратегија и нови правац за следећу деценију. У том циљу ESG је ангажовала екстерног консултанта из Европе и упутила га на своју канцеларију Канбери у Аустралији. Очекује се да реструктурализација буде завршена до марта 2014.

28. март 2013.

ESG Аустралија успоставио је сарадњу са Deals Direct, аустралијском водећом робном кућом. Deals Direct је on-line продавница ѕа купце који воле погодбу. Нуди велики распон квалитетних производа у 24 категорије - све од играчака, преко намештаја, кућне опреме, вина, електричних уређаја, одеће, тепиха, спортске и фитнес опреме, баштенске опреме, од преко 15,000 брендова по знатно сниженим ценама.

29. мај 2012.

Eagle Space Group је отпочео са радом у свом новом услужном центру у Европи. Циљ је да се омогући приступ ефикасном и продуктивном пословном окружењу ESG трговинским тимовима укључујући и следеће могућности за кориснике нашим тимовима у Европи:

On Site
24ч приступ
24ч надзор
Сале за састанке
Сигуран паркинг у подземној гаражи
Дневни боравак
Лифт
Климатизација

Техничке могућности:
Веома брз приступ Интернет
Говорна пошта
Видео-конференцијска сала
ТВ

Услуге
Кухиња / Кафе бар
Канцеларијска опрема

25. март 2012.

ESG Аустралија је проширио своје присуство на Канберу, Аустралија, формирањем нове канцеларије у престоници. Сврха ове експанзије је да се постигне заједнице и клијената у руралној Аустралији као продужетак истраживања тржишта и контаката остварених током активности на лансирању Tigar Americas производа. Марија Ћук ће управљати канцеларијом у Канбери.

14. јануар 2012.

ESG Аустралија је лансирао ново представништво Tigar Americas у Сиднеју, Аустралија.Канцеларија се налази у Сиднеју и њоме руководе Иван Милбриџ и Марија Ћук у договору са менаџментом Tigar Americas.Главни фокус у првој години ће бити на успостављању присуства у Аустралији, подизање свести у локалној пословној заједници о производима и тражењу могућности за покретање производа у Аустралији из Tigar Americas портфолија

28. септембар 2011.

ESG Аустралије је недавно потписала трогодишњи уговор са Tigar Americas (огранак Тигар корпорације) вредан 3 милиона долара. Као менаџер пројекта у ESG задужен за експанзију Тигар Корпорације у Аустралији, желео бих да представим ову изванредну организацију и широки спектар њених производа.
Тигар Корпорација, као једна од највећих европских организација, састоји се од три повезана ентитета:
Модни додаци и заштитна обућа
Гумени производи за грађевинску индустрију и рударство
Хемијски производи
Још од свог оснивања 1935.године Тигар је задржао своју оригиналну локацију и чврсту традицију и успео је да прерасте у истински глобалну компанију. Корпорација Тигар са широким асортиманом својих производа поносно открива своју мултигенерацијску културу, знање и вештине, што је допринело овој компанији да буде подједнако добро успостављена како у САД, тако и у Европи.

20. јул 2011.

Eagle Space Group је започео свој нови европски пројекат мода & уметност: Оригинални и производи ограниченог издања независних дизајнера и занатлија из Европе. Желимо вас упознати са неким од европских независних дизајнера, занатлија и њиховим спектакуларним производима. Сада се можете придружити одабраној, елитној клијентели која купује онлине. .
Сваки производ на нашој онлине продавници је дизајниран и направљен у Европи. Тежимо оригиналности и изненађујемо интернационалним допадљивим укусом.
Наши оригинални, ручно изабрани производи говоре о:
инспирацији
квалитету
интегритету
Верујемо у приступачне цене и етичку пословну праксу.
Производи се отпремају из нашег седишта у Европи. Наше цене укључују трошкове доставе и порезе, тако да немате потребу за калкулацијом трошкова испоруке, потребно је да се само фокусирате на уживање у куповини.
вас води у виртуелну шетњу дуж европског шопинг булевара.
Посетите нашу Facebook страну и останите уз овај нови креативни пројекат.
Такође нас можете пратити и на Twitterу.

22. септембар 2010.

Иван Милбриџ, директор Eagle Space Group се састао са представницима Агенције за приватизацију у Србији како би разговарао на тему инвестиционих могућности које стоје на располагању страним инвеститорима у Србији. Веома специфичан административни процес везан за продају Генекс куле био је предмет дискусије на састанку. Eagle Space Group ће информације презентовати инвеститорима из Аустралије, Канаде и САД.