О Eagle Eye Media


Eagle Eye Media пружа услуге истраживања медија и тржишта у оквиру српско-аустралијске Eagle Space Grupе.

Фокусирамо се на тржишта ван ЕУ која покривају публику од око 30+ милиона људи у региону, уз ширу публику широм света.

Eagle Eye Media има одличну мрежу медијских професионалаца, независних стручњака и партнерских организација, специјализованих за стратешке анализе, безбедност, економију и међународне послове, укључујући трговину и инвестиције.

Фокусирамо се на пружање помоћи клијентима да пронађу решења за повећање тржишног отиска и продаје, и омогућавамо им да успешно имплементирају своје ПР и друге пословне стратегије.

Eagle Eye Media нуди избалансирану перспективу о актуелним стварима и светским питањима, за локалне и регионалне медије, долазећи из међународних организација, као што су НАТО, ЕУ и друге, и сарађујући са њима.

Специјализована решења за ваше медије, радио, ТВ или онлајн канал


Нудимо специјализована експертска решења за садржај ваших емисија, како бисте имали времена да се фокусирате на организационе и комерцијалне активности неопходне за функционисање ваше емисије, канала или медијске куће.

У зависности од ваших потреба можемо да обезбедимо потребан број експерата из разних области везано за теме безбедност, одбрана, дијаспора и актуелна геополитичка збивања.

У зависности од ваших потреба наши експерти могу да унесу дух или угао гледања на ствари који је потребан како би се одржала динамика и гледаност ваше емисије.

Са прихватањем наших услуга можете добити и ексклузивност експерата само за вашу емисију или медијску кућу и тако држати предност у односу на конкуренцију.

Медијске услуге:


Гостовање експерта у емисији, дебата са другим експертима, изјава за информативне емисије
Кратке тематске приче у трајању од 5 до 8 минута
Тематска видео емисија са интервјуом или експертском дебатом, интерактивним мапама и снимцима везаним за тему или са терена
Ауторска емисија са гостима, кратким видео причама на тему одбрана, безбедност, дијаспора и актуелна геополитичка дешавања
Брошура за медије
Брошура за корпорације