Издаваштво и медији


Eagle Space Group је успоставила јаке везе са издавачким компанијама за дистрибуцију књига и штампаних медија у Аустралији. Имамо снажне односе са књижарама, библиотекама и друштвеним организацијама специјализованим за промовисање писмености и учење других језика, осим енглеског, у Аустралији. Такође промовишемо дистрибуцију српске књижевности и штампаних медија на енглеском језику широм Аустралије.

Eagle Space Group је покренула нову иницијативу за издавање књига Eagle Publishing,као и Eagle Eye Media грану за сарадњу са медијима у југоисточној Европи.

У сарадњи са Аном Цагић, антропологом из Београда, Eagle Space Group је објавила чланак о српској култури и идентитету у Аустралији. Федерација етничких заједница нам се обратила да представимо чланак о српском идентитету и култури у Аустралији и објавила га у свом часопису Аустралијски мозаик, издање Зима 2018. године. Да бисте прочитали чланак, кликните на следећи линк.

Наши главни партнери су: Телевизије Хепи, Курир, Прва, Танјуг, К1, Вести, новинска агенција Фонет, Центра за стратешку анализу, Институт за јавну дипломатију, издавачка кућа Српска реч.

-->